Zlatni Polarix disk L (80 mm)

Pozlaćeni Polarix djeluje nešto jače od običnog Polarixa; ugodno djeluje na kožu i u tijelo unosi ljekovite sastojke zlata. To je osnovni Polarix i namijenjen je općem domaćem korištenju, na primjer, za polaganje na bolna mjesta ili čakre. U usporedbi s Polarixom M ili S ima »najveću snagu«.

More details

44,90 €

Pozlaćeni Polarix djeluje nešto jače od običnog Polarixa; ugodno djeluje na kožu i u tijelo unosi ljekovite sastojke zlata. Možemo ga prisloniti na bilo koji dio tijela, svom snagom obuhvatit će i naša energetska tijela. Zlatni Polarixi su jednako učinkoviti kao i bakreni, a pozlaćenje im dodaje učinke koji se najbolje odražavaju na koži – polažemo ih tamo gdje imamo bore: na lice, vrat, trbuh, kožu, po čitavom tijelu

Polarix je nezamjenjiv za olakšavanje bolova. Stavljajte ga na mjesta na kojima osjećate bol, na primjer na područje gdje vas boli u križima, koljenu, kuku, vratu. Ponekad se bol na trenutak poveća, a zatim popusti.

Korištenje Polarixa ni čim nije ograničeno. Ne zrači i ne emitira nikakve elektromagnetske valove; primjeren je i za djecu, trudnice i ljude s ugrađenim pejsmejkerom.

Možemo ga držati na sebi i preko odjeće, kao i u plastičnom ovitku. Za čišćenje koristimo vlažnu krpu. Ako dođe do mehaničkog oštećenja, potrebno ga je zamijeniti.

Česti načini korištenja:

  • Kada stavimo Polarix na donji dio trbuha, stimulira i revitalizira jajnike i tako uspostavlja normalan hormonski status
  •  Stimulacijom viših dijelova na trbuhu rješavamo se problema s probavom i zatvorom
  • Ako ga držimo na čelu, djelovat će na sinuse
  •  Za kvalitetan san držimo ga pored kreveta ili ispod jastuka
  • Kao pomoć pri mršavljenju držimo ga na sredini trbuha između pupka i prsne kosti